Вести
ОПМ 14 и детски тенис црвен и портокалов турнир  21-04-2017
Ве известуваме дека на ден 21.04.2017 година во 11 часот  ќе биде извршено извлекување за Отвореното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години, кој  ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Евросет - Скопје, во периодот од 22.04.-24.04.2017 година.

Ве известуваме дека во периодот од 22.04. до 23.04.2017 година, на терените на Тенискиот клуб Леонтиќ спорт-Скопје, ќе се одигра ДЕТСКИ ТУРНИР, црвен и портокалов тенис
ОПМ 14-Евросет ДЕТСКИ ТУРНИР,
црвен и портокалов тенис
листа на пријавени 1. јуниори
2.јуниорки
1. црвен тенис - 25 учесници
2. момчиња портокалов- 39 учесници
2.девојчиња портокалов- 22 учесници
жребови 1. јуниори
2. јуниорки
1. црвен тенис
2. момчиња портокалов
2. девојчиња портокалов
распоред Сабота: 22.04.2017
Недела: 23.04.2017

 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup