Вести
Меморијал Александар Славковски  02-06-2016
 Овој викенд на терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје ќе се одржи традиционалниот Фестивал во детски тенис Меморијал Александар Славковски.

ТУРНИОТ КЕ ИМА ОТВОРАЊЕ ВО САБОТА ВО 10:30 ЧАСОТ

Денес со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување на жребовите за зелениот тенис по следната листа на пријавени играчи:

Листа на пријавени играчи- ЗЕЛЕН ТЕНИС
1.зелен тенис момчиња
2. зелен тенис девојчиња


ЖРЕБКИ- ЗЕЛЕН ТЕНИС
1.зелен тенис момчиња
2. зелен тенис девојчиња

РАСПОРЕД ЗА ИГРАЊЕ:  ЗЕЛЕН ТЕНИС
Петок 03.06.2016
Сабота 04.06.2016

ДЕТСКИ ТЕНИС
1. ЦРВЕН ТЕНИС
2. ПОРТОКАЛОВ ТЕНИС-МОМЧИЊА
3. ПОРТОКАЛОВ ТЕНИС-ДЕВОЈЧИЊА

ТУРНИОТ КЕ ИМА ОТВОРАЊЕ ВО САБОТА ВО 10:30 ЧАСОТ
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup