Вести
4 ден 2 турнир на Источно Европски Шампионат до 14 години  16-03-2017
             
          Берк Бугариќ,            Борис Мркев,   Стефанија Кировска,   Јана Стојанова


Македонските јуниори на возраст до 14 години, го продолжуваат настапот на ИТФ / ТЕ Источно Европскиот шампионат- 2 недела, во Анталија, Турција.


ДЕНЕС 16.03.2017 
разигрување 5 до 8 место
Jana STOJANOVA -  Umayra HASHIMOVA [7] 4-6, 6-3, 1-6

разигрување 13 до 16 место
Stefanija KIROVSKA -   Patricija PAUKSTYTE 2-6, 3-6

разигрување 9 до 12 место
Berk BUGARIKJ  -Edvards Teodors LIEPINS [5]  5-7, 2-6

разигрување 21 до 24 место
Boris MRKEV - Noel CAPRAZI 6-2, 6-1

Утре 17.03.2017 
разигрување 7 до 8 место
Jana STOJANOVA -  Eda ARLI [8]  или Meril SONAKIN 

разигрување 15 до 16 место

Stefanija KIROVSKA -   Fatma KAYOL  или Evelina MARTIROSYAN [6] 

разигрување 11 до 12 место
Berk BUGARIKJ  - Daniils SNAIDERS [7]  или Bogdan BOCLINCA 

разигрување 21 до 22 место
Boris MRKEV - Alex Orri INGVARSSON  или Matthew GRISCTI 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup