Вести
ОПМ 16, детски тенис и ОПМ Ветерани  26-08-2021
На ден 26.08.2021 година, со почеток во 10 часот ќе се одржи извлекување за Отворено првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 27.08-29,08.2021 година

Отворено првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години

  

 

листа на пријавени

Јуниори

јуниорки

 

 

жребки

Јуниори

јуниорки

распоред за играње

Петок: 27.08.2021

   

На ден 26.08.2021 година, со почеток во 12 часот одржи извлекувањето за Турнирот во Детски Тенис Црвен и Портокалов Тенис кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Борец-Велес, во периодот од 28-29.08.2021 година

Турнир во Детски Тенис Црвен и Портокалов Тенис

 

листа на пријавени

Портокалов момчињаж
Портокалов девојчиња
црвен тенис

жребки

Портокалов момчиња
Портокалов девојчиња
црвен тенис

распоред за играње

Сабота:28.08.2021На ден 26.08.2021 година, со почеток во 11 часот ќе се одржи извлекување за Отвореното првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години , кој ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Охрид-Охрид, во периодот од 28.08,-30,08,2021 година

Отвореното првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години

 

 

листа на пријавени

Ветерани 50-

 

Ветерани 50+

 

жребки

Ветерани 50-

Ветерани 50+

 

распоред за играње

Сабота: 28.08.2021
Недела: 29.08.2021

  

Назад
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup