Вести
5 ОПМ 12 и 4 ОПМ 16  13-08-2020
1. На ден 14.07.2020 година, со почеток во 10 часот, во канцеларијата на Тениска Федерација на Северна Македонија, ќе се изврши извлекување за Отворено Првенство на Северна Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Битола-Битола, во периодот од 15,08.-17.08.2020 година.

2. На ден 14.07.2020 година, со почеток во 11 часот, во канцеларијата на Тениска Федерација на Северна Македонија, ќе се изврши извлекување за Отворено Првенство на Северна Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 15,08.-17.08.2020 година


Отворено Првенство за
јуниори и јуниорки до 12 години
Отворено Првенство за
јуниори и јуниорки до 16 години
листа на пријавени јуниори
јуниорки
јуниори
јуниорки
жребки јуниори
јуниорки
јуниори
јуниорки
распоред за играње Сабота: 15.08.2020 Сабота: 15.08.2020
Недела: 16.08.2020
 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup