Вести
Отворено првенство на Македонија за Ветерани  21-07-2016
 Ве известуваме дека денес со почеток во 10 часот ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за Ветерани 30+ и 50+ години кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Прилеп-Прилеп, во периодот од 23.07.-25.07.2016 година

 

опис         Отвореното Првенство на Македонија за Ветерани 
листа на пријавени - ветерани 30
- ветерани 50
жребови - ветерани 30
- ветерани 50
распоред за играње
Сабота: 23.07.2016

  
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup