Вести
Известување од Спортска Академија  19-03-2018
 Ве известуваме дека ДСУ Спортска академија- Скопје по седми пат ќе врши селекција за упис на ученици  во учебната 2018/2019 година во I година- паралелки за тенис. Во контекст на тоа ве информираме дека на селекцијата ќе може да учествуваат и ученици за запишување во II, III и IV година.

            Со цел подобро информирање и запознавање на училишниот и тренажниот процес во ДСУ Спортска академија, стручниот тим ќе ги спроведе следниве активности:

-          состанок со родители и ученици;

-          запознавање со наставната програма;

-          пробни тренинзи со учениците од ДСУ Спортска академија водени од стручниот тим на училиштето.

 

 

За подетални информации обратете се кај следниве лица:

Глигор Санев -тел. 075/351-118 , e-mail: gsanev@gmail.com 

            Драган Мицевски  - тел. 071/606-398

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup