Вести
1 ЗОПМ 14 -2022  16-12-2021
На ден 16.12.2021 година, со почеток во 11,оо часот ќе се одржи извлекување за Зимското Отворено првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Тумба-КумаМондано -Скопје, во периодот од 18.12.-21.12.2021 година

Зимското Отворено првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години

листа на пријавени

јуниори
јуниорки

 

жребки

јуниори

јуниорки

распоред за играње

Сабота. 18.12.2021
Недела, 19.12.2021

 

 

Назад
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup