Вести
Државно првенство на Македонија до 16 години  12-06-2017
Ве известуваме дека на ден 08.06.2017 година, со почеток во 11 часот, во просториите на Тенискиот клуб Југ-Скопје, ќе биде извршено извлекување за Државното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 09.06.-11.06.2017 година.

     Државното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години
листа на пријавени: 1. јуниори
2. јуниорки
жребови: 1. јуниори
2. јуниорки
распоред за играње: Петок: 09.06.2017
Сабота: 10.06.2017
 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup