Вести
Државно Првенство до 18 години  21-06-2016
Во периодот од 2.06.-24.06.2016 година, на терените на тениски клуб Југ-Скопје, ќе се одржи Државното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 18 години

До сега на адреса на Македонската Тениска Федерација, пристигнати се следните пријави:

1.Јуниори
2.Јуниорки

Жребови за Државното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 18 години
1. Јуниори
2. Јуниорки

 

Во периодот од 25.06 до 26.06.2016 година, на тениските терени на Тенискиот клуб ИТЦ Македонија-Скопје се одржа зелерн турнир и се постигнаа следните резултати:
1.момчиња
2.девојчиња
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup