Вести
Цевитана мастерс турнир за Мажи и Жени  28-10-2020
На терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 29.10.-31.10.2020 година ќе се одржи ЦЕВИТАНА Мастерс турнир за Мажи и Жени.


Почеток на натпреварите:  ЦЕВИТАНА Мастерс турнир за Мажи започнува во Четврток 29.10.2020 година во 11:00 часот, а ЦЕВИТАНА Мастерс турнир за Жени во 12:00 часот. Секое задоцнување повеќе од 15 минути повлекува дисквалификација од понатамошното натпреварување.


Извлекување:  Извлекувањето  за ЦЕВИТАНА Мастерс турнир за Мажи ќе биде во Четврток 29.10.2020 година во 10:50 часот по претходно запишување кое започнува во 10:30 часот, а ЦЕВИТАНА Мастерс турнир за Жени во 11:50 часот по претходно запишување кое започнува во 11:30 часот.

Согласно пропозициите за празните места на лице место може да се запишат и дополнителни заинтересирани кои се на Ранг листата во соодветната категорија и конкуренција.

 

опис

 ЦЕВИТАНА Мастерс турнир за Мажи и Жени

листа на пријавени
листа на поканети тенисери

листа на поканети и потврдени тенисери
1. Мажи
2. Жени

жребови

1. Мажи  -  на лице место

2. Жени- на лице место

распоред за играње

на лице место

 
Назад
Баркод
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup