Вести
одложување на ЗОПМ до 14  05-03-2020
 

По барање на ТК ИТЦМ-Скопје, а поради Настап на голем број на играчи од Македонија на турнир во Шпанија, Мајорка, приближно 25 играчи,  ЗОПМ за Јуниори и Јуниорки до 14 години, кое беше предвидено да се оддржи во истиот клуб од 14-16 март 2020година,  истото се одложува и ќе се оддржи од 28- 30 март 2020 година.

Ве молиме за ова да ги известите Вашите членови.

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup