Вести
Ана Ристевскa загуби 1 коло на 1 категорија 16-Фолињо, Италија  06-06-2017
Македонската јуниорка Ана Ристевска оваа недела настапува на вториот турнир (од вкупно 4) 55° Memorial Lillo PUCCI, како дел од Тенис Европа/ИТФ тимот до 16 години.

Ana RISTEVSKA [4]  е со ранг 89 на Европската ранг листа до 16 години и е поставена за 4 носителка на турнирот. Прво коло беше слободна а во 2 коло поединечна конкуренција денес, игра против Elisa Andrea CAMERANO 


ПОЕДИНЕЧНА КОНКУРЕНЦИЈА

2 коло
Ana RISTEVSKA [4] - 5-7, 4-6  Elisa Andrea CAMERANO 
1 коло
Ana RISTEVSKA [4] -слободна

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup