Вести
Второ ЗОПМ до 16 години  22-02-2018

Ве известуваме дека на ден 09.02.2018 година, со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Зимското отворено Првенство на Македонија за јуниори и Јуниорки до 16 години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб ИТЦМ-Скопје, во периодот 24.02.-27.02.2018 година. (на извлекувањето можат да присуствуваат исклучиво претставници од клубови, или лица овластени од страна на клубовите)


Листата на Учесници на Зимското отворено Првенство на Македонија за јуниори и Јуниорки до 16 години, во организација на Тенискиот клуб ИТЦМ-Скопје, во периодот 24.02.-27.02.2018 година:
1. јуниори
2. јуниорки


Жребови:
1.јуниори
2.јуниорки

Распоред за играње
1. Сабота: 24.02.2018
2.  Недела, 25.02.2018 

 

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup