Вести
Резултати од 1ва и 2-ра селекција за учебна 2017/2018 година  16-06-2017
Резултати од 1ва селекција одржана на 12 и 13 Мај 2017

Име и Презиме Град Датум на раѓање Бодови од ранг-листа Tennis Europe  Бодови од ранг-листа МТФ Бодови од Тест ИТН Вкупно освоени бодови Забелешка
Ана Ристевска Скопје 06.08.2002 30 20 50 100 Ги исполнува условите за упис во 1ва година
Ѓорѓи Јанкуловски Скопје 26.02.2002 30 20 45 95 Ги исполнува условите за упис во 1ва година
Ведран Радоњанин Скопје 29.09.2002 25 20 45 90 Ги исполнува условите за упис во 1ва година
Фидан Агуши Скопје 06.09.2002 0 20 40 60 Да дојде на втора селекција
Сара Гилевска Скопје 12.07.2002 0 10 50 60 Да дојде на втора селекција
Ива Петрова Скопје 25.01.2002 0 5 45 50 Да дојде на втора селекција
               
Резултати од 2ра селекција одржана на 25 Мај 2017
Име и Презиме Град Датум на раѓање Бодови од 2ра селекција Забелешка
Фидан Агуши Скопје 06.09.2002 82 Ги исполнува условите за упис во 1ва година
Сара Гилевска Скопје 12.07.2002 79 Ги исполнува условите за упис во 1ва година
Ива Петрова Скопје 25.01.2002 77 Ги исполнува условите за упис во 1ва година
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup