Вести
Тенниспарк -ПОКАНА ЗА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА МЕДИУМИ  15-06-2016

 

Прес конференцијата ќе се одржи во четврток (16.06.2016) во 11 часот во „Тенис парк – Скопје“, Спортски центар „Јане Сандански“.

 

Прес конференцијата се однесува за престојните меѓународни ITF Futures турнири во организација на „Тенис парк – Скопје“ кои ќе се одржуваат од 20 јуни до 10 јули на терените во Спортскиот центар „Јане Сандански“. На претставниците од медиумите ќе им бидат претставени причините зошто е важен овој настан за спортот во Македонија, кои ќе бидат учесниците како и распоредот на натпреварите.

 

Однапред Ви се заблагодаруваме за Вашето присуство.

 

 

Јелена Лазовска,

лице за односи со јавност

+ 389 78 316 284

 

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup