Вести
Томислав Јотовски стартуваше со победа на Медитерански игри во Тарагона  26-06-2018
 
                              Томислав Јотовски                                    Томислав Јотовски и Чедомир Јовановски(тренер)

Од денес на Медитеранските игри 2018, во Тарагона, Шпанија, со настап на тенискиот турнир, стартува и Томислав Јотовски.
Тој денес во 1 коло игра против претставникот на Кипар Eleftherios NEOS.
1 коло
Tomislav JOTOVSKI  6-2 , 6-1 Eleftherios NEOS
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup