Вести
ОПМ 14 Прилеп и ОПМ Ветерани Меморијал Чичко Перо Савиќ  13-07-2017
На ден 14.07.2017 година, со почеток во 11 часот беде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Прилеп-Прилеп во периодот 15-17.07.2017.

Со почеток во 12 часот ќе биде извршено извлекувањето за Отвореното Првенство за Ветерани на Македонија Меморијал Чичко Перо Савиќ, во категориите 50- и 50+ години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Битола-Битола, во периодот од 15-17.07.2017 година


опис Отвореното Првенство за Ветерани на
 Македонија Меморијал Чичко Перо Савиќ
Отвореното Првенство на Македонија за
 јуниори и јуниорки до 14 години
листа на пријавени 1. Ветерани 50-
2. Ветерани 50+
1. јуниори
2. јуниорки
жребови 1.Ветерани 50-
2. Ветерани 50+
1. јуниори
2. јуниорки
распоред за играње Сабота: 14.07.2017
Сабота: 14.07.2017
 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup