Вести
Ана Ристевска и Ѓорѓи Јанкуловски се Државни прваци до 14 за 2016  31-05-2016

 
Овој Викенд на терените на Тенниспарк Скопје-Скопје се одржа Државното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години.

За 2016 година Државни прваци се:

ЈУНИОРИ:- Ѓорѓи Јанкуловски од ТК Југ Скопје
ЈУНИОРКИ: - Ана Ристевска од ТК ЈУГ Скопје
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup