Вести
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВА СЕЛЕКЦИЈА за Упис во Спортска Академија  03-05-2018


 

Резултати од 1ва селекција 27 и 28 Април 2018

 

 

 

 

 

 

 

Бодови од

Бодови од

Бодови

Вкупно

 

 

 

Ред. Број

Име и Презиме

Град

Датум на раѓање

ранг-листа

ранг-листа

од Тест

освоени

Забелешка

 

 

 

 

 

 

Tennis

МТФ

ИТН

бодови

 

 

 

 

 

 

 

Europe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

 

 

 

 

 

 

 

Ги исполнува условите за

 

 

Берк Бугариќ

Скопје

24.07.2003

15

20

50

85

упис во 1ва година по прва

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

селекција

 

 

2

Елдин Хусеиновиќ

Скопје

15.09.2003

0

20

50

70

Да дојде на втора селекција

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3

Андреј Јанев

Штип

16.04.2003

0

0

45

45

Да дојде на втора селекција

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4

Филип Јанев

Штип

08.03.2003

0

0

40

40

Да дојде на втора селекција

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5

Слободанка Лозановска

Штип

28.02.2003

0

10

30

40

Да дојде на втора селекција

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6

Дуња Мојосовска

Скопје

21.05.2003

0

10

10

20

Да дојде на втора селекција

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7

Асан Демиров

Штип

19.09.2003

0

0

10

10

Не ги исполнува условите за

 

 

упис

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup