Вести
ОПМ 12 и ОПМ Ветерани  09-07-2021
На ден 09.07.2021 година, со почеток во 10 часот ќе се одржи извлекување за Отворено првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Неготино-Неготино, во периодот од 10.07.-12.07.2021 година

Отворено првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години

  

листа на пријавени

Јуниори

јуниорки

 

 

жребки

Јуниори

јуниорки

распоред за играње

Сабота: 10.07.2021

   На ден
09.07.2021година, со почеток во 11 часот ќе се одржи извлекување за Отвореното првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години 15-ти Меморијал Чичко Перо Сациќ, кој ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Битола- Битола, во периодот од 10,07,-12,07,2021 година

Отвореното првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години

 

 

листа на пријавени

Ветерани 50-

 

Ветерани 50+

 

жребки

Ветерани 50-

Ветерани 50+

 

распоред за играње

Сабота: 10.07.2021

 

 

Назад
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup