Вести
2 ден -2 коло на Медитерански Игри Тарагона  27-06-2018
   
                              Томислав Јотовски                                    Томислав Јотовски и Чедомир Јовановски(тренер)

Томислав Јотовски денес настапуваше во 2 коло на Медитеранските игри 2018, во Тарагона, Шпанија.
Јотовски во 1 коло го победи  претставникот на Кипар Eleftherios NEOS со резултат 6-2, 6-1, а денес загуби во 2 коло од Мароканецот Amine AHOUDA со резултат 6-3, 0-6, 3-6.
2 коло
Tomislav JOTOVSKI  6-3 0-6, 3-6 Amine AHOUDA
1 коло
Tomislav JOTOVSKI  6-2 , 6-1 Eleftherios NEOS
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup