Вести
Источно Европски Развоен камп до 12  06-03-2019

од лево кон десно: Круно Деспотовски, Ана Стојановска, Амар Хусеиновиќ, Тамара Мартиновска

Македонската репрезентација до 12 години, на ден 05.03.2019 година отпатува на Источно Европскиот Тренинг Камп за јуниори и јуниорки до 12 години, во Анталија, Турција.

Македонската Репрезентација е во следниот состав:
1. Амар Хусеиновиќ
2. Ана Стојановска
3. Тамара Мартиновска-тренер
4. Круно Деспотовски-капитен

Во рамките на настапот  на македонската репрезентација на Источно Европскиот Тренинг Камп ќе учествува на тренинг камп кој завршува на 10,03,2019, по што продолжуваат со настап на турнир.
Тренинг кампот го води Горан Шевченко, како претставник на Европската Тениска Асоцијација
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup