Вести
17-та Светската Тренерска Конференција  25-11-2011
 

На 17-та Светската Тренерска Конференција која сеуште е во тек во Порт Галиб, Египет на која учествуваат и тројца Македонски тренери
1.    Горан Шевченко
2.    Дејан Маринковиќ и
3.    Чедомир Јовановски
македонскиот тренер Горан Шевченко, кој воедно е претставник на ИТФ имаше сопствено излагање и презентацијата од ова излагање можете да ја симнете тука
Назад
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup