Вести
ОПМ 14 Тумба Куманово  09-10-2019
На ден 10.10.2019 година, со почеток во во 10:00 часот во канцеларијата на Тениска Федерација на Северна Македонија, ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Тумба-Куманово, во периодот од 11.10.-13.10.2019 година.

Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години

 

листа на пријавени

Јуниори
јуниорки

Жребки:

Јуниори

јуниорки

Распоред за играње:

Петок: 11.10.2019


Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup