Вести
Втор зимски Ветерански турнир  15-03-2018
 Ве известуваме дека на ден 15.03.2018 година, со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Зимското отворено Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот  17.03.-19.03.2018 година. (на извлекувањето можат да присуствуваат исклучиво претставници од клубови, или лица овластени од страна на клубовите).

Учесниците на турнирот задолжително е потребно да достават уредно пополнета Изјава која задолжително треба да ја завери (со потпис и печат) матичниот клуб кој е член на Македонската Тениска Федерација.

Листата на Учесници на Зимското отворено Првенство на Македонија за Ветерани 50- години , во организација на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот 17.03.-19.03.2018 година:

1. Ветерани 50


Жребови:
1.Ветерани 50-


Распоред за играње
1. Сабота, 17.03.2018
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup