Вести
Обука за Врховни Судии/ Делегати во 2016  11-04-2016

е известуваме дека во периодот од 20.04.-23.04.2016 година ќе се организира  курс за Главни судии и Делегати на МТФ.
Сите заинтересирани кандидати на кои им се потребни дополнителни информации Ве молиме да се јават во канцеларијата на МТФ 02/3229687 или 078/205381 да го пријават своето учество на електронска пошта: mtf@unet.com.mk , со доставување на:

1.  Мотивациско писмо насловено до Судискиот Комитет на МТФ
2. Кратка Биографија во која ќе бидат содржани следните информации
- Име и презиме
- Дата на раѓање
- Образование
- Тениско искуство (како играч, линиски судија или судија на стол)
- Контакт телефон (мобилен)
- Е-маил адреса
-  Големина на гардероба (тренерка,маица)

Котизацијата за учество на курсот е 3.000,00 (три илјади денари).

Бројот на учесници е ограничен (10 кандидати), а истиот за да се одржи  потребни се минимум 5 кандидати.
Пријавата за учество е до ПОНЕДЕЛНИК 11.04.2016 година до 12 часот на е-маил: mtf@unet.com.mk

Избраните кандидати пред почетокот на курсот ќе мораат да ја уплатат целосно котизацијата за учество на жиро сметка на МТФ: 370011100031389, банка депонент Еуростандард банка Скопје, со цел на дознака котизација за учество на  курс за Главни судии и Делегати.

Избраните кандидати ќе бидат известени од страна на МТФ во Вторник 12.04.2016 година.

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup