Вести
Листа на кандидати избрани за учество на обука за Делегати  12-04-2016
 

Задоволство ни претставува да Ве известиме, дека долунаведените кандидати се избрани за Курсот за Главни Судии и Делегати при МТФ, кој треба да се изведе во периодот од 20-24.04.2016 година и тоа,

 

1. Дојчинов Владимир,

2. Ѓеоргиевски Филип,

3. Јорданоски Александар,

4. Пепиќ Хамид,

5. Радојничкиќ Петар и

6. Узунова Викторија

Воедно Ви напоменуваме дека треба да ја уплатите котизацијата за учество на курсот во износ од 3000,оо денари,  вирмански на сметка на Македонска Тениска Федерација.

За сите информации контактирајте го Антонио Радојничкиќ на мобилен 078 205 381.

 

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup