Вести
Зелен турнир и ОПМ 12  12-04-2018
На ден, 13.04.2018 година, во канцеларијата на Македонската тениска федерација, со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за турниорот од проектот детски тенис- ЗЕЛЕН ТУРНИР за момчиња и девојчиња до 11 години, кој ќе се одржи на тениските терени на Тенискиот клуб Борец-Велес, во периодот од 14.04.-15.04.2018 година.

На терените на Тенискиот клуб АТК-Скопје, во периодот од 14.04.-16.04.2018 годинаќе се одржи Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години Трофеј на Дамјан Димиќ, а  извлекување за турниорот ќе биде извршено во канцеларијата на Македонската тениска федерација, со почеток во 12 часот


опис 

 ЗЕЛЕН ТУРНИР за момчиња и
девојчиња до 11 години

Трофеј на Дамјан Димиќ
 
Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години

листа на пријавени

 1. момчиња
2. девојчиња

 1. јуниори
2. јуниорки

жребки

 1.момчиња
2. девојчиња

 1. јуниори
2. јуниорки

Распоред за играње

 Сабота: 14.04.2018

 Сабота: 14.04.2018
Недела: 15.04.2018


   

 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup