Вести
1 ЗОПМ до 18 години Југ  02-01-2019
На ден 28.12.2018 година, со почеток во 09:30 часот, во канцеларијата на Македонската Тениска Федерација, ќе се изврши извлекување за Зимско Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 18 години , кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 29.12.-31.12.2018 година.

Зимско Отворено Првенство на Македонија
за јуниори и јуниорки до 18 години

листа на пријавени:

јуниори
јуниорки

Жребови

јуниори
јуниорки

Распоред за играње

Сабота: 29.12.2018

 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup