Вести
Отворено првенство на Македонија за јуниори-ки до 18 години  22-04-2016

Ве известуваме дека денес  со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 18 години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб ЈУГ-Скопје во периодот од 24-26.04.2016 година

На адреса на Македонската тениска федерација до денес пристигнати се следните пријави:
1. листа на пријавени учесници - јуниори
2. листа на пријавени учесници - јуниорки

Жребови:
1.  јуниори
2.  јуниорки

Распоред за играње:
Недела:24.04.2016 година


Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup