Вести
Неготино-ЗЕЛЕН ТЕНИС  16-05-2019
На ден 17.05.2019 година, со почеток во во 11:00 часот во канцеларијата на тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, ќе биде извршено извлекување за турнирот Зелен Тенис за момчиња и девојчиња до 11 години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Неготино-Неготино, во периодот од 04.05.-06.05.2019 година.

 

Зелен Тенис
за момчиња и девојчиња

 до 11 години

 

листа на пријавени

Јуниори

 

Јуниорки

 

Жребки:

Јуниори

Јуниорки

Распоред за играње:

Сабота: 18.05.2019

 

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup