Вести
Зелен Тенис и Екипно првенство до 12 години  30-09-2016
Денес со почеток во 11 часот ќе биде извршено извелекувањето на жебовите за:

1. Зелен тенис кој ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб ФАН ТЕНИС-Скопје, во периодот од 01-03,10,2016 година
и
2. Екипното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Леонтиќ спорт-Скопје, во периодот од 01-03,10,2016 година


опис         Зелен тенис Екипното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години
листа на пријавени момчиња
- девојчиња
- јуниори
- јуниорки
жребови момчиња
- девојчиња
- јуниори
- јуниорки
записници
- јуниори
- јуниорки
распоред за играње Сабота: 01.10.2016
Сабота: 01.10.2016
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup