Вести
Државно 12 и Државно Ветерани, Фестивал на детски тенис и ОПМ 16  14-09-2017
На ден 15.09.2017 година, со почеток во 10 часот, ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот 16-18.09.2017 година.

На ден 15.09.2017 година, со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Државното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тениска Академија-Скопје, во периодот 16-18.09.2017 година.


На ден 15.09.2017 година, со почеток во 12 часот ќе биде извршено извлекување за Државното Првенство на Македонија за јуниори Ветерани 50- и 50+ години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот 16-18.09.2017 година.

Со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекувањето за Зелениот турнир кој е дел од ФЕСТИВАЛОТ ЗА ДЕТСКИ ТЕНИС, кој ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Битола-Битола, во периодот од 16-17.09.2017 година


опис Отвореното Првенство на Македонија
за јуниори-ки до 16 години
Државното Првенство на Македонија
за јуниори и јуниорки до 12 години
листа на пријавени 1. јуниори
2.јуниорки
1. јуниори
2. јуниорки
жребови 1. јуниори
2.јуниорки
1. јуниори
2. јуниорки
распоред за играње Сабота: 16.09.2017 Сабота: 16.09.2017

 

опис Државното Првенство на Македонија за
Ветерани 50- и 50+ години
ФЕСТИВАЛ ЗА ДЕТСКИ ТЕНИС
листа на пријавени 1.Ветерани 50-
2.Ветерани 50+
1.зелен тенис момчиња
2.зелен тенис девојчиња
3.портокалов тенис момчиња
4. портокалов тенис девојчиња
5. црвен тенис
жребови 1.Ветерани 50-
2. Ветерани 50+
1.зелен тенис момчиња
2.зелен тенис девојчиња
3.портокалов тенис момчиња
4. портокалов тенис девојчиња
5. црвен тенис
распоред за играње Сабота: 16.09.2017 Сабота: 16.09.2017

 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup