Вести
Државно Првенство 12 и Државно Првенство Ветерани  16-09-2016
 Ве известуваме дека денес:
1.     со почеток во 10 часот ќе биде извршено извлекување за Државното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години
, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Академија Леонтиќ спорт-Скопје, во периодот од 17.09.-19.09.2016 година

2.    а со почеток во 12 часот ќе биде извршено извлекувањето за Државното Првенство на Македонија за Ветерани 30+ и 50+ години кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тениска Југ-Скопје, во периодот од 17.09.-19.09.2016 година

 


опис         Државното Првенство на Македонија за
јуниори и јуниорки до 12 години
Државното Првенство на Македонија за Ветерани
30+ и 50+ години
листа на пријавени - јуниори
- јуниорки
- ветерани 30
- ветерани 50
жребови - јуниори
- јуниорки
- ветерани 30
- ветерани 50
распоред за играње Сабота: 17.09.2016
Недела: 18.09.2016

Сабота: 17.09.2016

  

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup