Вести
Зелен тенис и Отворено првенство на Македонија до 14  21-09-2017
На ден 22.09.2017 година, со почеток во 11 часот беде извршено извлекување за Зелен тенис, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Црна Река -Кавадарци, во периодот 23.-24.09.2017 година.

Воедно,  сакаме да Ве известиме дека во сабота, на 23.09.2017 година, дел од натпреварите ќе се одиграат и на Терените на Тенискиот Комплекс -Лири, во соседното Неготино, за кое што ќе бидете известени  во Петок 22.09. 2017 година, по објавување на  Планот за Играње за Сабота 23.09.2017 година.Со почеток во 12 часот ќе биде извршено извлекувањето за Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Љуботен-Тетово, во периодот 23.-25.09.2017 година.


опис Зелен тенис Отвореното Првенство на Македонија
за јуниори и јуниорки до 14 години
листа на пријавени 1. момчиња
2. девојчиња
1. јуниори
2. јуниорки
жребови 1. момчиња
2. девојчиња
1. јуниори
2. јуниорки
распоред за играње Сабота: 23.09.2017 Сабота: 23.09.2017
Недела: 24.09.2017

 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup