Вести
Отворено првенство за Ветерани  25-05-2017
  
Ве известуваме дека на ден 26.05.2017 година во 11 часот  ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ , кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Евросет-Скопје, во периодот од 27.05-29.05.2017 година.

Отвореното Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+
листа на пријавени 1. ветерани 50-
2.ветерани 50+
жребови 1. ветерани 50-
2. ветерани 50+
распоред Сабота: 27.05.2017
Недела: 28.05.2017
 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup