Вести
ИТФ Курс за тениски судии Национално ниво  19-04-2019Во периодот од 18.04.-20.04.2019 година на Машионскиот Факултет-Скопје и на терените на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје Скопје, ќе се одржи обуката за тениски судии ИТФ Национално ниво (Делегати, судии на стол и линиски судии)Пријавени беа 10 кандидати, а обуката ја започнаа 9 кандидати:
1 Јован Шоповски
2 Ива Зафировска 
3 Јован Јовановски
4 Елисавета Дончева 
5 Јелена Лашков
6 Јован Туртуров 
7 Душан Попов
8 Емил Сламков
9 Коста Лозановски

Им посакуваме успех!!!
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup