Вести
Меморијал Дејан Доновски  23-05-2018
На ден 23.05.2018 година, со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Отвореното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години, МЕМОРИЈАЛ ДЕЈАН ДОНОВСКИ, кое ќе се одигра на терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 24.-26,05,2018 година.

До сега на адреса на Македонската Тениска Федерација заМЕМОРИЈАЛОТ ДЕЈАН ДОНОВСКИ се пристигнати следните пријави:

1.јуниори
2. јуниорки

Жребови:
1. јуниори
2. јуниорки

Распоред за играње: Четврток, 24.05.2018 година
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup