Вести
ОПСМ 14 Охрид  28-07-2021
 

На ден 29.07.2021 година, со почеток во 11,оо часот ќе се одржи извлекување за Отвореното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Охрид-Охрид, во периодот од 30.07.-01.08.2021 година

 

 

Отвореното првенство на Македонија
за јуниори и јуниорки до 14 години

 

листа на пријавени

Јуниори
Јуниорки

жребки

јуниори

јуниорки

распоред за играње

Петок: 30.07.2021
Сабота: 31.07.2021

 

 

Назад
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup