Вести
трето ОПМ до 12 и трето ОПМ до 16  24-03-2016
Ве известуваме дека денес:
1.     со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување на жреб за Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје во периодот од 26-28,03,2016 година

2.    а со почеток во 12 часот ќе биде извршено извлекувањето на жребот  Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 18 години кое ќе се одржи на  терените на Тенискиот клуб Тениска Академија-Скопје, во периодот од  26-28.03.2016 година

опис         Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 18 години
листа на пријавени -јуниори
-јуниорки
- јуниори
- јуниорки
жребови - јуниори
- јуниорки
- јуниори
- јуниорки
распоред за играње Сабота: 26.03.2016
Недела: 27.03.2016
Сабота: 26.03.2016 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup