Вести
2 ЗОПМ 16  21-02-2019
На ден 22.02.2019 година, со почеток во 11 часот, во канцеларијата на Македонската Тениска Федерација, ќе се изврши извлекување за Второто Зимско Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години , кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 23.02.-25.02.2019 година.

Зимско Отворено Првенство на Македонија
за јуниори и јуниорки до 16 години

листа на пријавени:

јуниори
јуниорки

Жребови

јуниори
јуниорки

Распоред за играње

Сабота: 23.02.2019
Недела: 24.02.2019

    
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup