Вести
ОПМ 18- Тениска Академија-Скопје  06-09-2018

Отвореното Првенство на Македонија до 18 години, кое требаше да се оддржи од 07-09.09.2018 година, во ТК Тениска Академија Аеродром, поради недоволен број на пријавени играчи нема да се одржи.

 

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup