Вести
Трето Зимско Отворено Првенство до 18 години  23-03-2017
Ве известуваме дека на ден 24.03.2017 година во 11 часот  ќе биде извршено извлекување за Зимското Отворено Првенство на Македонија за јуниори-ки до 18 години кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 25.03.-27.03.2017година.

        Зимското Отворено Првенство на Македонија за јуниори-ки до 18 години
листа на пријавени учесници 1. јуниори
2. јуниорки
жребови 1. јуниори
2. јуниорки
распоред за играње Сабота 25.03.2017
Недела 26.03.2017

 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup