Вести
Михаил Кусески и Нора Христовска се Државни прваци до 16  26-05-2016
 
 
                             Нора Христовска                                    Михаил Кусески со тренерот Александар Јорданоски

Во моментов заврши Државното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години кое се одржа на терените на Тенискиот клуб Југ- Скопје.

Државни прваци во категоријата до 16 години се:
 ЈУНИОРИ:    Михаил Кусески (Т.К. Винер Про -Прилеп)
 ЈУНИОРКИ:    Нора Христовска (Т.К. Југ-Скопје)
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup