Вести
5 ОПМ до 12 години-Неготино  09-05-2019
На ден 10.05.2019 година, со почеток во 11:45 часот во канцеларијата на Тенискиот клуб Југ-Скопје, ќе биде извршено извлекување за турнирот- Отворено Првеснтво на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години, кој ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Неготино-Неготино, во периодот 11.05.-13.05.2019 година.


 

Отворено Првеснтво на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години

Листа на пријавени

Јуниори
Јуниорки

Жребки

јуниори
јуниорки

Распоред за играње

Сабота: 11.05.2019


 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup