Вести
Екипно Првенство до 14 години  17-09-2021
 

На ден 17.09.2021 година, со почеток во  11 часот во канцеларијата на ТФСМ-Скопје, ќе се изврши извлекување за Екипното првенство на Северна Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години, кое ке се одржи на терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 18,09,-21,09,2021 година

Екипното првенство на Северна Македонија за

јуниори и јуниорки до 14 години

листа на пријавени

Јуниори

јуниорки

 

жребки

Јуниори

јуниорки

 

распоред за играње

Сабота: 18.09.2021

 

Назад
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup