Вести
1 ЗОПМ Ветерани  20-02-2019
На ден 21.02.2019 година, со почеток во 11:00 часот, во канцеларијата на Македонската Тениска Федерација, ќе се изврши извлекување за Првото Зимско Отворено Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тренниспарк Скопје-Скопје, во периодот од 23.02.-25.02.2019 година.

Зимско Отворено Првенство на Македонија
за Ветерани 50- и 50+ години

листа на пријавени:

Ветерани 50 -
Ветерани 50+

Жребови

Ветерани 50-
Ветерани 50+

Распоред за играње

Сабота: 23.02.2019

 

 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup