Вести
ЗОПМ до 18 години  16-02-2018
Ве известуваме дека на ден 09.02.2018 година, со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Зимското отворено Првенство на Македонија за јуниори и Јуниорки до 18 години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот 18.02.-21.02.2018 година. (на извлекувањето можат да присуствуваат исклучиво претставници од клубови, или лица овластени од страна на клубовите)


Листата на Учесници на Зимското отворено Првенство на Македонија за јуниори и Јуниорки до 18 години, во организација на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот 18.02.-21.02.2018 година:
1. јуниори
2. јуниорки


Жребови:
1.јуниори
2. јуниорки

Распоред за играње
1. Недела, 18.02.2018 
2. Понеделник, 19.02.2018
3. Вторник, 20.02.2018
 


Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup