Вести
5 ОПСМ Ветерани- Црна река-Кавадарци  13-08-2020
На ден 14.08.2020 година, со почеток во во 12:30 часот во канцеларијата на Тениска Федерација на Северна Македонија-Скопје, ќе биде извршено извлекување за Отворено Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Црна Река -Кавадарци, во периодот од 15.08.-17.08.2020 година.

Отворено Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години

Изјава

Листа на пријавени

Ветерани 50-

Ветерани 50+

Жребки

Ветерани 50-

Ветерани 50+

Распоред за играње

Сабота: 15.08.2020 година

 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup